Zaštita osobnih podataka

 

Globtour Event d.o.o. prikupljat će osobne podatke unutar web stranice na određenim mjestima. Prikupljeni podaci koristit će se u svrhu kontakata i evidencije korisnika, te u svrhu statističke obrade posjećenosti web stranice. Globtour Event d.o.o. prikupljene podatke neće prodavati, niti dijeliti dalje.

Brisanje i uređivanje korisničkih podataka, te uklanjanje e-mail adrese iz mailing liste, moguće je na linku „Promjenite vaše podatke“ ili putem linka za uklanjanje koji se nalazi u podnožju naših newslettera. Za informacije o korisničkim podacima, korisnici mogu pisati na e-mail info@globtour.hr. Slanjem upita, dogovaranje poslova, potpisivanje ugovora ili neposrednim kontaktom, korisnik dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje podatke i time dozvoljava korištenje istih podataka u cilju zaštite osobnih podataka u svim poslovima koje ugovara s Globtour Eventom d.o.o. info@globtour.hrSlanjem upita, dogovaranje poslova, potpisivanje ugovora ili neposrednim kontaktom, korisnik dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje podatke i time dozvoljava korištenje istih podataka u cilju zaštite osobnih podataka u svim poslovima koje ugovara s Globtour Eventom d.o.o.

Skupljanje i obrada osobnih podataka korisnika uključuje i prosljeđivanje podataka trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Smatra se da su treće osobe sve fizičke osobe i trgovačka društva koja su neophodna za izvršavanje ugovorenih poslova.

Na web stranicama www.globtour-event.hr u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se Google Analytics, koji omogućava uvid u posjećenost s izvora kao što su društvene mreže, e-mailovi, oglašivačke platforme, web tražilice i drugi online servisi i alati.

 

hrHrvatski