O nama

 

Globtour Event d.o.o. jedna je od vodećih hrvatskih turističkih agencija s 40 godina iskustva u turizmu. Najveća globalna kompanija za menadžment poslovnih putovanja Carlson Wagonlit Travel 1997. godine povjerila nam je ekskluzivno partnerstvo u Hrvatskoj, a 2012. isto partnerstvo Globtour Event d.o.o. dobivamo u Bosni i Hercegovini (Globtour Event Sarajevo) te 2013. i u Sloveniji (Adria potovanja), gdje smo uspješno implementirali stardarde i znanja iz sjedišta u Hrvatskoj.

 

U tom se smislu pozicioniramo pod nazivom Globtour Event grupa kao značajni Carlson Wagonlit Travel partner u regiji za pružanje usluga poslovnih putovanja i organizacije meetinga i evenata globalnim i regionalnim kompanijama.

 

Kao prva destinacijska menadžment kompanija, specijalizirani smo po geografskom i proizvodnom načelu za pružanje usluga složenih turističkih proizvoda na sva tri tržišta.

Naše timove čine vrhunski stručnjaci u svojim područjima, od specijalista za destinaciju, inozemna emitivna tržišta i receptivno poslovanje, preko projektnih menadžera u odjelu organizacije skupova i događanja, do stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u pružanju usluga poslovnih putovanja, primarno zrakoplovnih karata i sličnih usluga. U sklopu programa održivosti i društvene odgovornosti posebnu pozornost posvećujemo našim zaposlenicima pa se tako svi osjećamo dijelom jedne velike Globtour Event obitelji.

Zajednička nam je misija pružiti najvišu razinu kvalitete usluge nacionalnim i međunarodnim klijentima, imajući u vidu kulturne raznolikosti i društvenu odgovornost te aktivno sudjelovati u kreiranju suvremene i inventivne turističke ponude destinacije kroz inovativan pristup razvoju novih turističkih proizvoda, s naglaskom na autohtone vrijednosti i kulturnu baštinu.

Kontinuiranim praćenjem zadovoljstva naših klijenata neprekidno poboljšavamo kvalitetu naših usluga oslanjajući se na inovativnost, kreativnost i visoku motiviranost naših zaposlenika.

Posebnu pozornost posvetili smo destinacijskom menadžmentu kao temeljnoj smjernici strategije hrvatskog turizma. Naše destinacijske menadžment kompanije razvijamo plasirajući složene turističke kroz brand InTo Croatia. U jačim mikro destinacijskim centrima imamo svoje urede u kojima neposredno ili posredno pružamo usglue (Zagreb, Dubrovnik, Split, Sarajevo, Ljubljana), dok u ostalim područjima regije djelujemo putem logističkih partnera (pojedinci i agencije specijalizirane za destinaciju). Istovremeno, osim geografski, specijaliziramo se i po proizvodnom principu, što znači da razvijamo složene turističke proizvode za tržišta posebnih interesa.

Pored destinacijskog menadžmenta, u segmentu meetinga i evenata ključnu ulogu ima naš projektni menadžment tim koji uz pomoć specijaliziranih tehnoloških alata pruža uslugu organizacije složenih skupova i evenata.

Trajnim unaprjeđivanjem sustava upravljanja kvalitetom i okolišem postavljamo Globtour Event d.o.o. u sam vrh regionalnih tvrtki.

Posjedujemo certifikate ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015, Travelife Partner, Eco Vadis, a također smo dvije godine zaredom dobili nagradu Index DOP. Trenutno smo u pripremi za certifikat ISO 27001: 2015.

  

hrHrvatski